Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Vízhűtés: Részecskeszűrő árak

Porlasztócsúcs: A részecskeszűrő cseréje rettentően drága költség. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Kerékcsavar: Temérdeken nem tudják tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel vannak szerelve. A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabad távozását. Egy jó részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes csapdába ejteni. Részecskeszűrő részletek a reszecske-szuro.hu weboldalán.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Azonban ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni több ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben előforduló szennyeződés elég. A részecskeszűrő problémája leginkább 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt az autó használatától függ. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, korábban találkoznak a komplikációval.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye jelentősen leromlott. A Szűrőrészecske részecskeszűrő - kerékcsavar weboldalon fedezhető fel cikk. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-03-17 20:15