Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kiváló tintapatron utántöltése

Miért ilyen drága napjainkban a tintapatron?

Nagyon fontos, hogy hogyan oldjuk meg a tintapatron feltöltését. A RefillParadise utántöltő kittjei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron töltését bárki, mindenféle hozzáértés vagy előképzettség nélkül végre tudja hajtani. A nyomtatási költségek így – a tintapatron típusától és beszerzési árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak. A Refillparadise tintapatron weboldalon fedezhető fel több cikk.

Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti tönkremenetelét okozhatja. A fő probléma tintapatron töltésnél, hogy minden esetben a festékpatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés.

Ma már egyetlenegy vállalkozás se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után kiürülnek. Amikor pedig új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes patronért.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-06-20 15:12