Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Rayfilm etikett címke termékcímkézésre

Nagyon kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadós címkére hívjuk fel a szíves figyelmét. Cseh alapanyagból, Csehországban készült jó minőségű etikett címke forgalmazását kezdtük meg Rayfilm etikett márkanéven.

Ha naponta kell nagyszámú dokumentumot küldenie Önnek, a borítékok megcímzése is sokáig tart. Erre ajánlunk egy korszerű, a tevékenységet felgyorsító megoldást, a Rayfilm nyomtatható etikett címkéket. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék használhatók úgy a saját cím, mind a címzett címének megadásához.

A Rayfilm etikett címke megfelelő címkézési alternatívát nyújt termék címkézésre, beltéri ábrákhoz, Cd lemezek feliratozásához, iratok jelölésére.  A címke nagyon gyorsan és biztosan tapad még a nedves vagy hideg felületeken is. Arra azért feltétlen figyeljünk, hogy egy címke ívet csak egyetlen egy alkalommal engedjünk át a fénymásolón.

A nedvesség és a hőmérséklet változás jelentős kárt tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás során elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyon rontja a nyomat minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai rongálástól is megvédi a címkéket.

A papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatókba nem kerülhet sem, ragasztó maradvány sem papírpor. Ez akadályozza meg, hogy a címkék felragadjanak a nyomtató vezetőgörgőire és más alkatrészeire, így jelentős javítási költségektől kímélve meg a fogyasztót.

A rendkívül sima felületű, papír az előfeltétele a tökéletes nyomatnak, így a pici betűk és a vonalkódok is tökéletesen olvashatók lesznek. A címkepapír speciális felületi kiképzésének köszönhetően a fekete-fehér és a színes lézernyomatok egyaránt kiválóan megmaradnak.

Forrás: wts.hu, 2017-08-30 23:03