Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Eredményes elektronikus eladás: a profi honlapkészítés receptje

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. Az eladási gépezet sikerének tesztelése. Sikeres a honlap, vagy csak emészti a pénzt?

Egy jó honlap akkor is vásárlást termel, ha a vállalkozó éppen valami egészen mással foglalkozik. A fogyasztókat erőteljesen motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem fejeződik be. Ekképpen változik hatékony üzletkötő gépezetté egy weboldal. Akár nyaralással is foglalkozhat, mialatt a weboldal szakadatlanul generálja a forgalmat. Ez a honlapkészítés valódi gyümölcse. Ebben a kérdéskörben sok érdekes cikket lelhet Verdes János Honlapteszt blogján.

Ebben a gyors korban a webes eladás kötelező a sikerhez. Adatok a Honlapteszt honlapkészítés honlapon. Honlapkészítést ezért nem célszerű félvállról venni. Merthogy az eladás egyik gigászi bökkenője, hogy temérdek reklám impulzus éri a potenciális vásárlót. A sikeres eladáshoz fel kell kutatni a leendő fogyasztót és el kell érni, hogy rászegezze a tekintetét a reklámra. Hiszen a leendő fogyasztó a figyelmének épp hogy csak 10 százalékát használja. Szerencsés célpiac kiválasztással a honlapkészítés győzelme kétségbevonhatatlan.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-08-28 22:20