Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Milyen irodai nyomtatót célszerű venni?

Kiemelt témakör: CL-511 patron töltés, HP 22 patron töltése, CL-541 patron feltöltése

Napjainkban minden vállalkozás nélkülözhetetlen felszerelése a számítógép és a nyomtató. Sőt, a nyomtatók nagyon kedvező árának köszönhetően ma már a magánemberek, családok egyre nagyobb hányada is rendelkezik valamilyen nyomtatóval. Hansol festékpatron csere honlapján találhatja a részleteket.
Nagyon sokszor keresnek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy most, amikor a régi nyomtatójuk kiöregedett és le szeretnék cserélni, milyen nyomtatót érdemes venniük.

A legtöbb ember a megfelelő nyomtatótípus kiválasztásában csak addig jut el, hogy melyik nyomtatótípus szimpatikus neki, HP vagy Canon nyomtatót szeretne-e inkább, és mennyi pénze van a nyomtatóvásárlásra. Alapvető szempont, hogy a lézernyomtatókkal kizárólag monokrómban, szürkeárnyalatosban lehet nyomtatni, a színes lézernyomtatók ma még hihetetlenül drágák és az üzemeltetésük is nagyon költséges lesz.

Vannak, akik már továbbgondolják és megvizsgálják azt is, hogy mekkora folyamatos költségeik lesznek. Ez a lézernyomtatóknál a tonerek cseréjét, a Canon, HP tintasugaras nyomtatók esetében pedig a tintapatronok várható beszerzési költségét jelenti. Bár az összehasonlítás itt is csalóka lehet, ugyanis az egyes nyomtatópatronok nem ugyanannyi oldalszám kinyomtatására elegendőek. Tehát egy alaposabb elemzésnek még ezt a költséget is tartalmaznia kellene.
Aki viszont igazán továbbgondolja a várható költségeket, annak azt célszerű még figyelembe vennie, hogy vajon az adott nyomtatópatron-típus saját kezűleg utántölthető-e. Ezt a legtöbbünk azért nem veszi figyelembe, mert lehet, hogy még nem is hallott arról, hogy ezzel a módszerrel tudna a leggazdaságosabban nyomtatni, a korábbi kiadásoknak csupán az ÖTÖDÉÉRT – TIZEDÉÉRT, ami – akárhogy is nézzük – igencsak tetemes különbség.
Ha minden festékpatron-kifogyáskor új patront vásárolunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy 200-300 oldal kinyomtatása belekerül 4000 – 6000 Ft-ba.

Ha viszont a tintapatron-utántöltést használjuk, ez a költség mindössze 400-600 Ft lesz, és ha figyelembe vesszük azt is, hogy minden ötödik-nyolcadik tintapatron utántöltés után előbb-utóbb új nyomtatópatront kell szereznünk, akkor is az jön ki, hogy majdnem tizedáron tudtunk nyomtatni.

A tintapatronok sajátkezű feltöltésére a RefillParadise adta az eddigi legzseniálisabb, legnagyszerűbb megoldást, olyan utántöltő készletekkel, amelyekkel a tintapatronok fúvókáinak a légtelenítése is egyszerűen, teljesen megbízhatóan megoldható.

A fúvókalégtelenítés a festékpatron-töltés egy kihagyhatatlan lépése, ugyanis ha a kifogyott festékpatron fúvókáiban a feltöltés után levegő marad és így próbáljuk használni a tintapatront, az kb. olyan, mintha egy autó motorját olaj nélkül járatnánk - rövidesen biztosan tönkremenne.

Nagyon sokat lehetne még írni erről az érdekes és nagyon komoly költségeket megtakarító módszerről, de a további tudnivalókért mindenképpen érdemes ellátogatni a www.refillparadise.hu honlapra, ahol még egy nagyon informatív videó is a segítségünkre lesz.

Gondoljon arra, hogy egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta… Kattintson most és Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON egy Egész Életen át! – www.RefillParadise.hu

Forrás: refillparadise.hu, 2016-07-02 18:47