Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Minden, amit ismerni kell az Aquarea hőszivattyúról

Aquarea T-CAP hőszivattyú - energiatakarékos alternatív fűtési megoldás. Címkék: hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú

Hőszivattyú árlista - Ma meghatározó kérdés a pénztárcabarát fűtés. A modern technika megoldja, hogy fizetésünket kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Az egyik népszerű, korszerű alternatíva az Aquarea hőszivattyú üzemeltetése. Aquarea hőszivattyúval nagymértékben lefaragható a fűtés számlája. Ráadásul nem okoz gondot a Panasonic hőszivattyúnak a beüzemelése.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú gyakorlatilag egy fordított konyhai hűtő. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtőszekrény a szoba melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanez. Részletek az AIRTECH Hungary Kft. geotermikus fűtés weboldalán. De itt fordítva megy végbe a művelet. Egy melegebb térségből elvonja a hőt és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához kedvező árú áramra van szükség.

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú
Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú

Aquarea hőszivattyús rendszer telepítése mindig megtérül. A gázfűtés számlája átlagosan 50 százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtés mellett garantálja az otthonnak a meleg vizet is.

A megspórolt pénz a zsebünkben marad. Környezetünk megóvása szempontjából is a listák elején van a hőszivattyús fűtés. Tulajdonképp semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészségünk és bolygónk oltalma szemszögéből nélkülözhetetlen befektetés. Utódainkra is ügyeljünk, amikor a bolygó múlandó energiahordozóit használjuk fűtéshez.

Címkék: hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-06-14 20:38