Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Elegáns ékszer webáruház. Olcsó ár, tökéletes minőség.

Címke: dz09, m26, férfi karóra, divatos női karóra, női karóra, divatos órák

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy divatos karóra vagy egy szép karkötő ,legyen az bármely ünnepi alkalom!

Az oraabc.hu webáruházat azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi kiegészítőt vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy okos óra vagy egy szép karkötő nem csak az időt mutatja, hanem kiemeli is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy női kiegészítőink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az embereket. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Ha megfizethető áron óhajt egyedi ékszerórát vagy egy divatos nyakláncot saját részre vagy ajándékba, a legjobb helyen jár!
Az oraabc webáruház kínálatában olcsó áron található női, férfi óra, gyermek óra - legyen az mechanikus, óra, digitális óra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Elegáns órák minden mennyiségben!
Az órákon felül ékszer webshopként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A modern trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a hétköznapi viseletben. Napjainkban a női ékszer, női divatóra igencsak népszerű téma. Ezt követve a mi kínálatunk is állandóan bővül. Kínálatunkban szerepel okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont mobil telefonnal történő szinkronizálás után a telefonunk funkcióit a csuklónkon levő óránkról vezérelhetjük.

Van köztük olyan, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként működnek és nem kell mobiltelefonhoz kapcsolni. Az okosóráról közvetlenül kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk SMS-t, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legokosabb vonalat azon okos órák képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt okos telefonokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhat.
Kellemes vásárlást kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-05-07 17:46