Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Nyomtasson Ön is inkjet nyomtatójával alig ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Címkék: Canon PG-510 patron feltöltése, HP 650 tinta patron utántöltése, HP 27 tintapatron töltése

Manapság már a tintasugaras nyomtatók az életünknek éppúgy hétköznapi részét képezik, mint a különféle más számítástechnikai eszközök. A tintasugaras HP és Canon nyomtatók tintapatronjai viszont nagyon magas összegekért vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen magas áron.

Erre a dilemmára sokféle megoldás született, a kiürült tintapatronok begyűjtésétől és felújításától kezdve az alternatív tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott nyomtatópatronjaiig, de még mindig a legkedvezőbb megoldást az jelenti, ha mi saját magunk fel tudjuk tölteni az épp most kifogyott tintapatronunkat.

A fő probléma ennél a megoldásnál mindenképpen a festékpatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak tintát töltenénk a nyomtatópatronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti helyrehozhatatlan meghibásodását okozhatja.

Nem mindegy tehát, hogy milyen módon végezzük el ezt a rendkívül fontos feladatot. Napjainkban a HP 57 patron feltöltés, HP patron utántöltő meglehetősen népszerű téma. A RefillParadise patrontöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron feltöltését bárki, mindenféle hozzáértés vagy előképzettség nélkül meg tudja csinálni. A nyomtatási költségei így – a tintapatron típusától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.

Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise.hu weblapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-04-23 19:59